Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Гийермо дел Торо със звезда на Алеята на славата
Гийермо дел Торо със звезда на Алеята на славата
Гийермо дел Торо със звезда на Алеята на славата Сряда, 07.08.2019 г., 11:25 ч. Мексиканският режисьор посвети паметния знак на родината си и на всички имигранти по света

Мексиканският кинорежисьор Гийермо дел Торо посвети своята звезда на Алеята на славата в Холивуд на родината си и на всички имигранти по света. "За мен, като мексиканец, получаването на звезда е жест, който не мога да нарека в този момент нито банален, нито обикновен”, заяви носителят на "Оскар" на церемонията по откриването на паметния знак.

"Много е важен фактът, че това събитие се случва именно сега”, продължи Дел Торо. “Искам да насърча всички имигранти по света да вярват в своя шанс, а не в препятствията, с които ще се сблъскат!". 

7241006.jpg

Режисьорът коленичи и целуна флага на Мексико. 

7241062.jpg

7241017.jpg

Той получи две награди "Оскар" за филма си "Формата на водата" миналата година - за най-добър филм и за най-добър режисьор.

7241046.jpg

На церемонията присъства певицата Лана Дел Рей, която записа нова версия на хита на Донован от 1966г. "Season of the Witch" за предстоящия филм на режисьора “Страшни истории за разказване в мрака” (Scary Stories To Tell In The Dark), който излиза тази седмица по кината.

Коментари