The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Гледаме новия филм за Джеймс Бонд малко по-рано
Гледаме новия филм за Джеймс Бонд малко по-рано
Снимка: facebook
Гледаме новия филм за Джеймс Бонд малко по-рано Понеделник, 15.06.2020 г., 14:43 ч. Продуцентите отново промениха датата за премиерата на "Смъртта може да почака"

Датата на премиерата на новия филм за Джеймс Бонд "Смъртта може да почака" претърпя поредна промяна.

25-ият филм от поредицата за агент 007 първоначално се очакваше да излезе по кината през април. Заради пандемията от COVID-19 и затварянето на кинозалите първата прожекция на лентата беше отложена за 25-и ноември.

Сега продуцентите обявиха, че феновете на Бонд ще могат да видят новата му мисия малко по-рано - на 12-и ноември в Обединеното кралство и на 20-и ноември в САЩ.

Юбилейната продукция се очаква с огромно нетърпение от киноманите, защото това ще бъде и последното участие на Daniel Craig в ролята на известния шпионин. Интересът се увеличи значително през последните дни, след като се разбра, че в новия филм шпионинът на кралицата, известен с уменията си да покорява женските сърца, ще добави още едно име в списъка с "момичетата на Бонд" - неговата петгодишна дъщеричка.  

Джеймс Бонд става татко в "Смъртта може да почака"

Не само Джеймс Бонд получи нова дата за премиера. През почивните дни беше съобщено, че дългоочакваното продължение на хитовия филм “Жената чудо” с Gal Gadot също се отлага - вместо през август, ще можем да го гледаме през октомври.

Коронавирусът победи и Жената чудо

Заради забавяне на снимките във връзка с пандемията беше променена и датата за премиерата на четвъртия филм от поредицата “Матрицата”. Продукцията се мести от май 2021-а през април 2022-а година

Коментари