The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Глобалната музикална и развлекателна стрийминг платформа TIDAL вече набира все повече фенове и в България.
Глобалната музикална и развлекателна стрийминг платформа TIDAL вече набира все повече фенове и в България.
Глобалната музикална и развлекателна стрийминг платформа TIDAL вече набира все повече фенове и в България. Вторник, 03.12.2019 г., 10:00 ч. Тя е достъпна у нас самостоятелно и в партньорство с VIVACOM.

Глобалната музикална и развлекателна стрийминг платформа TIDAL вече набира все повече фенове и в България.

Тя е достъпна у нас самостоятелно и в партньорство с VIVACOM.

Потребителите на планове Smart L/L+/XL/XL+/U и i-Traffic XL+/XXL+ имат възможността да слушат безплатно 60 милиона песни с високо качество, без реклами, както и да се насладят на ексклузивно съдържание като концерти на живо, моменти зад кулисите и албуми, които липсват в други музикални апликации. До края на годината потреблението на TIDAL не черпи от включените мегабайти в мобилния план на потребителите.

Музикалната платформа, създадена директно от артисти по целия свят като Jay-Z, Beyoncé, Rihanna, Calvin Harris и други свързва феновете и изпълнители чрез уникални преживявания като лайв концерти в “TIDAL X”, нови известни изпълнители в TIDAL Rising и специално създадени от световноизвестни музикални звезди плейлисти.TIDAL разполага и с богат каталог от песни и албуми от водещи български изпълнители. Плейлистите, подбрани от експертни редакторски екипи, позволяват на потребителите да откриват нова музика и да се радват на своите по-стари любими песни само чрез едно докосване на бутон.

Наред с тях в платформата има над 20 тематични плейлисти, създадени от VIVACOM за музикални фенове с най-разнообразни интереси. Те включват селекция от свежи български хитове, през микс от народни песни до детски приказки. В духа на предстоящите празници телекомът подбра и най-добрите песни за създаване на коледно настроение. За феновете на класическите празнични песни като All I want for Christmas на Марая Кери и It’s beginning to look a lot like Christmas на Майкъл Бубле е плейлистата „В капана на Коледа“ (https://tidal.com/browse/playlist/2cbdfe2d-88c1-4a35-8ad4-0b30ef7ef8a8). Почитателите на джаз и соул музиката ще се зарадват на специалния подбор от празнични песни, но изпълнени в любимия им стил, събрани в „Тихо се сипе коледен джаз“( https://tidal.com/browse/playlist/a2430538-835a-4633-88e5-20a55d940be6). А за най-малките членове на семейството, които обичайно са и най-развълнувани от празничните дни, е плейлистата „Песни от Снежко“( https://tidal.com/browse/playlist/6e727ff1-0824-4418-8efd-230696e1d31d). Тя е чудесен музикален фон за украсяване на коледната елха, приготвяне на домашни сладки или други традиционни фамилни занимания в почивните дни.

 

Коментари