The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Gloria Estefan пее за любов в нов сингъл
Gloria Estefan пее за любов в нов сингъл
Снимка: twitter
Gloria Estefan пее за любов в нов сингъл Петък, 12.06.2020 г., 14:34 ч. “Cuando Hay Amor” е от предстоящия албум на звездата

Новият сингъл на Gloria Estefan се очакваше да излезе още през есента на миналата година, но за късмет го получаваме точно сега, когато посланието и позитивното настроение на песента са много необходими.

В “Cuando Hay Amor” ("When There’s Love") се пее за любов под звуците на бразилски и колумбийски ритми. Клипът е заснет в Салвадор, столицата на бразилския щат Баия. В него Estefan танцува традиционен бразилски танц заедно с местни жени от различни възрасти.

Estefan заяви, че желанието й е било да изпрати малко положителни вибрации във вселената, защото такива са много необходими в момента. "Имаме нужда от alegría, от малко радост. Исках това послание да бъде първото, което ще поднеса на света. Макар че е чисто съвпадение, че се случва точно сега. Всъщност този албум трябваше да излезе преди три години", каза певицата.

Estefan е започнала да записва "Brazil 305", който трябва да се появи през август, преди повече от три години. “Щях да записвам вокалите, когато майка ми се разболя и почина. След това не можех да намеря сили да пея", обясни звездата забавянето.

"Brazil 305" включва 11 от хитовете на Estefan, включително емблематичната й песен “Conga”, преработени с бразилски ритми. В списъка с песните има и четири нови, сред които и сингълът “Cuando Hay Amor”

Коментари