The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Gordon Ramsay ще готви за сватбата на Brooklyn Beckham
Gordon Ramsay ще готви за сватбата на Brooklyn Beckham
Снимка: facebook
Gordon Ramsay ще готви за сватбата на Brooklyn Beckham Понеделник, 20.07.2020 г., 15:32 ч. Големият син на David и Victoria Beckham се сгоди за актриса

Прочутият шеф готвач Gordon Ramsay ще готви за сватбата на Brooklyn Beckham.

21-годишният фотограф, син на David и Victoria Beckham, наскоро обяви, че се е сгодил за актрисата Nicola Peltz. Родителите му вече правят планове за големия ден и според The Sun обмислят да поканят Ramsay, който е близък приятел на семейството, да изготви менюто за гостите.

Говори се, че двойката е хвърлила око на романтичен хотел в Пулия, Италия, за провеждане на церемонията. На същото място през 2012 г. се венчаха Justin Timberlake и Jessica Biel.

Brooklyn, Nicola и Victoria вече са посетили курорта, където сватбените церемонии струват около 3 милиона британски лири. Хотелът с вид на замък, разполага с два частни плажа и може да посрещне над 400 гости за сватбата.

Доказано: Victoria Beckham може да се усмихва

Таткото и майката на Brooklyn, както и родителите на Nicola, които са милиардери, планират да купят на влюбените си деца къща в Лондон като сватбен подарък.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Two weeks ago I asked my soulmate to marry me and she said yes xx I am the luckiest man in the world. I promise to be the best husband and the best daddy one day ❤️ I love you baby xx

Публикация, споделена от 🇬🇧 (@brooklynbeckham) на

Коментари