Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Guns N'Roses отмениха турнето си в Европа
Guns N'Roses отмениха турнето си в Европа
Снимка: facebook
Guns N'Roses отмениха турнето си в Европа Четвъртък, 14.05.2020 г., 17:20 ч. Концертите на бандата трябваше да започнат следващата седмица

Guns N'Roses е поредната американска банда, която отменя предстоящото си турне в Европа, заради разпространението на коронавируса. Музикантите трябваше да обиколят Стария контитент между 20-и май и 27-и юни.

В социалните мрежи музикантите заявиха, че за тяхно голямо съжаление обиколката тази година няма как да се случи. „Нещата се променят ежедневно и ние искаме да запазим нашите фенове и членове на екипа и на групата здрави, да бъдем в безопасност“. От мениджмънта на музикантите споделят, че в момента са в диалог с всички промоутъри, места и градове/държави, за да се изяснят какви ще бъдат следващите им стъпки. „Ще ви кажем веднага щом стане ясно“, пишат още рокаджиите без да отбелязват дали турнето ще се състои догодина или се отменя напълно.

„Благодарим ви за търпението. Ще преминем през това заедно и нямаме търпение да ви видим много скоро“, споделят още Аксел Роуз и компания.

Коментари