Gwen Stefani и P!nk ще пеят заедно

Бившата вокалистка на No Doubt ще бъде специален гост на няколко концерта на изпълнителката на "Try"

24 ноември 2022
social
Снимка от БГНЕС

Gwen Stefani ще бъде специален гост на концертите на P!nk в лондонския “Хайд парк” следващото лято. 

Изпълнителката на “Try” ще бъде хедлайнер на две вечери от популярния летен музикален фестивал в британската столица. Датите 24-и и 25-и юни следващата година са част от афиша на турнето на звездата “Summer Carnival”.   

Днес стана ясно, че бившата вокалистка на No Doubt, която изгради успешна самостоятелна кариера след раздялата с групата, ще участва в шоуто на P!nk.

Stefani издаде четвъртия си солов албум “You Make It Feel Like Christmas” през 2017 г. Това беше нейният първи коледен проект. Миналата година тя си партнира с рапърката Saweetie за версия на “Slow Clap”.

По-рано P!nk каза по повод турнето си: “Бяха дълги три години и музиката на живо ми липсваше много… и най-после е време! Нямам търпение да се върна във Великобритания и Европа, за да пея, да плача, да се потя и да създам нови спомени с моите приятели. Ще бъде вълшебно!”. 

Според информацията в следващите месеци ще бъдат разкрити имената на още специални гости за нейните концерти в “Хайд парк”. 

В програмата на летния музикален фестивал в Лондон са също Bruce Springsteen и неговата E Street Band, Take That и Billy Joel.

P!nk наскоро обяви подробности и за деветия си албум “Trustfall”.

 

 

 

Новини