The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Gwen Stefani се отдаде на носталгията с нова песен
Gwen Stefani се отдаде на носталгията с нова песен
Снимка: facebook
Gwen Stefani се отдаде на носталгията с нова песен Сряда, 09.12.2020 г., 13:01 ч. С "Let Me Reintroduce Myself" тя се връща към корените си от времето на "No Doubt"

Gwen Stefani издаде първата си нова песен от четири години. В "Let Me Reintroduce Myself" 51-годишната звезда се връща към корените си в стил ска и реге, когато беше вокалистка на "No Doubt". В изпълнението е включен и стих от нейния хит от 2004 г. "Hollaback Girl". В официално изявление за новата песен Gwen казва, че по този начин обявява завръщането си: "Тя е забавна и свежа, защото се вдъхнових и се надявам да донеса малко радост. Идеята беше да напиша, която носи нотка носталгия и затова мисля, че музикално ще ви напомни за дните, когато започнах със ска и реге". 

Gwen Stefani не е издавала албум от 2017 г., когато излезе коледната й колекция "You Make It Feel Like Christmas". Новата песен е първата, която не е на празнична тeматика след албума "This Is What The Truth Feels Like" от 2016 г. 

Певицата, която е сгодена за кънтри звездата Blake Shelton, засега не планира да издава албум, но споделя, че е написала към 20 нови песни. В интервю тя обясни, че е мислила за това, но има колебания. Тя признава, че когато си мисли за изпълнителите, които е слушала в по-младите си години, иска да чуе техните стари хитове, които й напомнят за онзи период от живота й и да се отдаде на носталгията. 

Коментари