The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Hailey Bieber и Selena Gomez на снимка като приятелки
Hailey Bieber и Selena Gomez на снимка като приятелки
Снимка: BGNES
Hailey Bieber и Selena Gomez на снимка като приятелки Понеделник, 17.10.2022 г., 14:07 ч. От години се говори, че двете се мразят заради Justin Bieber

Hailey Bieber и Selena Gomez взривиха интернет пространството с обща снимка. От години се говори, че звездите, съответно настояща съпруга и бивша приятелка на певеца Justin Bieber, се мразят.

Сега обаче фотограф публикува снимки, на които двете позират заедно като добри приятелки. Те са направени в неделя на гала вечерята на Музея на Академията за филмово изкуство.

Преди няколко седмици в интервю Hailey каза, че в социалните мрежи фенове на Selena, a и на съпруга ѝ, пишат злобни послания за нея, като например, че тя е виновна за раздялата на Justin и певицата. Gomez от своя страна заяви, че истинските ѝ фенове знаят, че тя е против езика на омразата и онлайн тормоза. 

Според източници двете красавици са направили импровизираната фотосесия, за да покажат, че няма лоши чувства помежду им и всяка от тях е продължила живота си. От кадрите изглежда, че случаят е точно такъв. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Ty (@tyrellhampton)

 

Коментари