Хари Стайлс замалко да играе Елвис

Ролята беше поверена на Остин Бътлър

20 май 2022
social
Снимка от instagram

Остин Бътлър играе Елвис Пресли в предстоящия биографичен филм на Баз Лурман, но можеше да е Хари Стайлс. По време на неотдавнашно интервю поп звездата разказа за прослушване за филми.

„Елвис вероятно беше първият човек, за когото знаех освен семейството си, когато бях дете“, каза той. „По тази причина около него имаше нещо като ореол, така че реших, че трябва да се опитам да получа ролята. Бях много заинтригуван от това“, добави Стайлс.

„Имам чувството, че ако режисьорът чувства, че не съм най-добрият човек за ролята, тогава е по-добре за него и за мен. Ако те смятат, че филмът ще бъде по-добър с някой друг, тогава не искам да го правя, защото не искам да бъда не толкова добрата версия."

На друго място в интервюто Стайлс разкри, че е бил натоварен да пресъздаде емблематично изпълнение на Елвис в Лас Вегас и да изиграе няколко сцени за прослушването. Той също така сподели как се е почувствал, когато не е получил ролята, признавайки, че не прилича много на Елвис и не е бил обиден, когато е разбрал, че Бътлър е получил ролята.

ELVIS тръгва по кината на 24 юни.

Новини