The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Harrison Ford изненада публиката на събитие на Disney
Harrison Ford изненада публиката на събитие на Disney
Снимка: twitter
Harrison Ford изненада публиката на събитие на Disney Неделя, 11.09.2022 г., 11:25 ч. Актьорът говори за новото приключение на Индиана Джоунс

След като се появи изненадващо на честванията на “Междузвездни войни” през май, сега Harrison Ford отново изненада феновете като участва в D23 Expo. 80-годишният актьор излезе на сцената, за да говори за новия филм от поредицата за Индиана Джоунс. 

Ford, който изпълнява ролята от самото начало на франчайза с филма “Похитителите на изчезналия кивот” от 1981 г., каза пред присъстващите, че много се гордее с новото продължение, което по думите му е фантастично. 

“Тези филми са мистерии и приключения, но освен това са и за сърцето, така че много се радвам, че имаме да разкажем и човешка история в този филм, който ще ви разтърси”, каза Ford и добави, че петата серия от франчайза ще е последна за него като Инди.  

Заглавието на филма обаче все още не се разкрива. В новата продукция участва и Phoebe Waller-Bridge.  

Ford сподели първа официална снимка, на която отново носи костюма на Индиана Джоунс, по време на тематичното събитие за “Междузвездни войни” през май. Тогава актьорът поздрави за рождения му ден композитора John Williams. Той излезе лично на сцената, за да води изпълнение на живо на емблематичната музика от филмите за Индиана Джоунс. 

 

 

Коментари