Harry Styles е британският рекордьор в "Billboard"

Сингълът му "As It Was" вече 25 седмици е в първата тройка на американската класация

02 октомври 2022
social
Снимка от БГНЕС

Хари Стайлс с хита си "As It Was" не спира да подобрява рекорди на класацията за сингли на американското издание "Билборд".

Той вече е британският изпълнител, успял да остане за най-дълъг период от време начело на подреждането, след като е на върха в продължение на 15 непоследователни седмици.

Хари Стайлс успя да изпревари Марк Ронсън и Бруно Марс с парчето “Uptown Funk!” от 1995 г. и Елтън Джон с “Candle in the Wind” от 1997 г., останали на върха по 14 седмици. След тях е Ед Шийран с хита си “Shape of You”, запазил лидерска позиция в продължение на 12 седмици през 2017 г.

Сингълът от третия му албум "Harry’s House" дебютира в чарта на 16 април и е първият, успял да се задържи в топ три на подреждането на "Билборд" през цялото време след дебюта си. И по този показател британският изпълнител е рекордьор.

Хари Стайлс, който напоследък се изявява и като актьор, успя да превземе и бокс-офис класацията на Северна Америка с излезлия в киносалоните филм “Не се тревожи, скъпа” на режисьорката Оливия Уайлд. Твърди се, че тя и Стайлс са заедно не само на снимачната площадка, но и в реалния живот.

 

Новини