Harry Styles засенчи “Вечните” Angelina Jolie и Salma Hayek

Певецът влиза в киновселената на Marvel

20 октомври 2021
social
Снимка от facebook

В Лос Анджелис се състоя премиерата на новия филм на Marvel “Вечните”. По червения килим минаха звездите на продукцията, сред които Angelina Jolie, Salma Hayek, Gemma Chan, Richard Madden и Kit Harington. 

Събитието обаче влезе в медиите освен с бляскавото присъствие на знаменитостите, и с разкритието, че певецът Harry Styles, който от няколко години гради кариера и в киното, се появява в лентата на носителката на “Оскар” Chloe Zhao (“Земя на номади”). Оказва се, че той е получил роля в комиксовата киновселена, факт, който е бил пазен в строга тайна. 

Според информацията в медиите Styles участва в допълнителната сцена сред надписите след края на филма, превърнала се в запазена марка на Marvel. Това означава, че музикантът ще бъде част от някоя от бъдещите продукции на студиото. Той ще изпълнява ролята на Ерос, брат на Танос - титанът, който заличи половината от населението на Земята с едно щракване на пръсти във филма от 2018 г. “Отмъстителите: Война без край”. В комиксите на Marvel Ерос, познат още като Старфокс, е представен като пълна противоположност на Танос, известен с безгрижния си характер и романтичен чар. Той притежава суперсилата да манипулира човешките емоции и е един от Вечните - коалиция от могъщи, подобни на богове същества, които са натоварени със задачата да предотвратят унищожението на човешкия вид. 

Бившият член на момчешката група One Direction стартира филмовата си кариера през 2017 г. с второстепенна роля в “Дюнкерк” на Christopher Nolan. Следващият му филм е предстоящият “Не се тревожи, скъпа”, режисьорски дебют на актрисата Olivia Wilde, с която започнаха романтична връзка след като се запознаха на снимачната площадка. Наскоро Styles приключи и снимките на филма “Моят полицай” на Michael Grandage, в който участва и носителката на “Еми” Emma Corrin ("Короната").

Слуховете за присъединяването на изпълнителя на “Watermelon Sugar” към киновселената на Marvel датират от септември миналата година, когато сценаристът на свободна практика Kris Tapley загатна с пост в Twitter, че Styles участва в нов филм на Marvel, за което никой не знае. Малко по-късно туитът беше премахнат. През август тази година Kit Harington беше атакуван с въпроси по темата при гостуването си в шоуто на Jimmy Fallon, но тогава той отрече да знае нещо по въпроса и каза, че никога не е срещал певеца. 

“Вечните” излиза по кината на 5-и ноември.

 

Новини