Helen Mirren отново става част от "The Fast and the Furious"

76-годишната актриса има близка връзка с Vin Diesel и смята, че между двамата има "напълно естествена химия" от първата им среща

23 април 2022
social
Снимка от БГНЕС

Хелън Мирън намекна, че ще се завърне в ролята на Магдалена "Куини" Шоу в "Fast X", последната част на хитовата поредица "Бързи и яростни".

76-годишната актриса се превъплъщава в образа на Магдалена "Куини" Шоу и разкри, че отчаяно иска да се завърне за последната глава от филмовата поредица, в която участват Вин Дизел и Мишел Родригес.

Запитана дали ще се появи в предстоящия филм, Хелън каза пред TheWrap: "О, надявам се. Мисля, че всъщност ще го направя".

Хелън си спомни как е убедила Вин да й даде роля в поредицата ( тя участва в 9-та част и в спин-офа "Хобс и Шоу").

Носителката на "Оскар" разкрива: "Не поисках, а помолих! Мисля, че бях на някакво събитие и той беше там, и ме запознаха с него. И аз безсрамно казах: "О, Боже, много бих искала да участвам в някой от твоите филми! Моля те, позволи ми да участвам в него. Тогава Вин, с този свой красив, дълбок глас, каза: "Ще видя какво мога да направя". И той го направи за мен. Намери тази страхотна малка роля за мен, която беше перфектна. Просто никога досега не бях правила нещо подобно - един от онези големи, големи филми. А и в суетата си просто обичам да шофирам и наистина исках да карам бърза кола."

Новини