The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Хиляда мечета Падингтън ще бъдат дарени
Хиляда мечета Падингтън ще бъдат дарени
Снимка: БГНЕС
Хиляда мечета Падингтън ще бъдат дарени Неделя, 16.10.2022 г., 12:40 ч. Кралицата се появи с мечока Падингтън, създаден с компютърна анимация, в кратък комедиен видеоклип, заснет по повод платинения й юбилей по-рано тази година.

Повече от хиляда плюшени мечета Падингтън, оставени в памет на кралица Елизабет Втора в Лондон и Уиндзор, ще бъдат дарени на благотворителна организация в полза на деца.

Опечалени оставиха хиляди картички, цветя и плюшени мечета пред Бъкингамския дворец и в кралските паркове в Лондон и пред замъка Уиндзор, след като най-дълго управлявалият британски монарх почина на 8 септември на 96 години.

Кралицата се появи с мечока Падингтън, създаден с компютърна анимация, в кратък комедиен видеоклип, заснет по повод платинения й юбилей по-рано тази година. Във видеото Елизабет Втора пие следобедния си чай в компанията на Падингтън и му казва, че и тя като него обича филийки с мармалад.

От Бъкингамския дворец съобщиха, че стотици плюшени мечета, оставени в памет на кралицата пред резиденциите, ще бъдат професионално почистени и дарени на детската благотворителна организация "Барнардо".

Коментари