Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Хиляди фенове се включиха в предизвикателство на "Куин"
Хиляди фенове се включиха в предизвикателство на
Снимка: БГНЕС
Хиляди фенове се включиха в предизвикателство на "Куин" Петък, 25.10.2019 г., 09:13 ч. Почитателите трябваше да запишат свои версии на три от класиките на групата

С пеене в кухнята, танци по поляните и въплъщаване във Фреди Меркюри, стотици фенове на групата "Куин", представиха своите интепретации на 3 от най-хитовите песни на британските рок легенди.

Над 10 хиляди души от 120 страни взеха участие в предизвикателството, под надслов "You Are the Champions", в което китаристът Брайън Мей и барабанистът Роджър Тайлър помолиха феновете да предоставят своите музикални и артистични интерпретации на хитовете “Bohemian Rhapsody”, “Don’t Stop Me Now” и “A Kind of Magic”. 

Предизвикателството беше стартирано след като музикалният клип към песента “Bohemian Rhapsody”, записан през далечната 1975-а стана първият, издаден преди 90-та година, който достигна един милиард гледания в YouTube.

Предстоящото световно турне на легендарната рок група, с участието на Адам Ламбърт като вокалист, започва на 18-и януари догодина, като първият концерт ще бъде в Сеул, Южна Корея.

Коментари