Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Холограмно турне на Whitney Houston обикаля света
Холограмно турне на Whitney Houston обикаля света
Снимка: Base Hologram
Холограмно турне на Whitney Houston обикаля света Сряда, 18.09.2019 г., 09:18 ч. Организаторите обявиха датите за концертите

Обявиха подробности за турнето с холограма на музикалната икона Whitney Houston.

Обиколката, озаглавена "Една вечер с Whitney" стартира на 23-и януари 2020г. в Мексико, а финалът ще бъде на 3-и април в Беларус. През есента на същата година следва продължение с концерти в Северна Америка. Събитието е организирано с подкрепата на наследниците на певицата и ще включва също концерти във Великобритания, Шотландия, Ирландия, Уелс, Белгия, Нидерландия, Швейцария, Германия, Австрия, Словакия, Дания, Норвегия, Швеция, Русия и Украйна. Продажбата на билетите за британските шоута започва в петък, 20-и септември.

whitney houston

Организаторите разпространиха и първа снимка от продукцията - холограма на Houston с микрофон в ръка, джинси, златисто яке и къса къдрава коса.

Whitney-Houston-Hologram.jpg

В “Една вечер с Whitney: Холограмно турне на Whitney Houston” участва екип от танцьори и музиканти, а хореографията е на Fatima Robinson ("Мечтателки"). Шоуто включва най-популярните песни на звездата, включително “I Will Always Love You”, “I Wanna Dance With Somebody (Who Loves Me)”, “The Greatest Love of All” и “Higher Love”.

Pat Houston, бивша мениджърка на Whitney и отговорник за наследството й, каза, че са се опитали да впечатлят с шоуто. "Whitney не е с нас, но нейната музика ще живее завинаги с нас... Феновете заслужават да видят феноменална холограма, която да създава усещане за автентичност, защото това преживяване ще отекне по целия свят, заради статуса на икона на Whitney, който тя гради в продължение на три десетилетия".

“Това не е пътуване назад във времето, а по-скоро отдаване на почит на най-значимите творби на Whitney. Основната цел на подобни събития е да съхранят наследството на единствени по рода си музиканти и чрез използването на техните мастър записи, да дадем възможност на феновете да ги видят на сцената, което за някои ще бъде за първи път", казва от своя страна изпълнителният директор на компанията BASE, която прави холограмата, Brian Becker.

Ето и датите за холограмното турне с Whitney Houston:

Януари 23 – Февруари 9, 2020 – Мексико (предстои да бъде обявено)
Февруари 27 – Ливърпул, Великобритания
Февруари 28 – Манчестър, Великобритания
Февруари 29 – Лийдс, Великобритания
Март 1 – Глазгоу, Шотландия
Март 2 – Абърдийн, Шотландия
Март 3 – Дъблин, Ирландия
Март 4 – Бирмингам, Великобритания
Март 5 – Борнемут, Великобритания
Март 6 – Кардиф, Уелс
Март 7 – Брайтън, Великобритания
Март 9 – Нотингам, Великобритания
Март 10 – Лондон, Великобритания
Март 12 – Брюксел, Белгия
Март 13 – Амстердам, Нидерландия
Март 14 – Гент, Белгия
Март 19 – Цюрих, Швейцария
Март 20 – Берлин, Германия
Март 22 – Виена, Австрия
Март 23 – Братислава, Словакия
Март 25 – Копенхаген, Дания
Март 26 – Осло, Норвегия
Март 28 – Стокхолм, Швеция
Март 30 – Санкт Петербург, Русия
Март 31 – Москва, Русия
April 2 – Киев, Украйна
April 3 – Минск, Беларус

снимки: Base HologramRolling Stone

Коментари