The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
И Джеймс Франко обвинен в непристойно поведение
И Джеймс Франко обвинен в непристойно поведение
И Джеймс Франко обвинен в непристойно поведение Събота, 13.01.2018 г., 14:42 ч. Оплакването е от жени, включително студентки в неговото училище по актьорско майсторство

Актьорът Джеймс Франко е поредната холивудска звезда, обвинена в недопустимо сексуално поведение от пет жени, включително студентки в неговото училище по актьорско майсторство, предават американските медии.

Четири от жените са бивши студентки на актьора и режисьор, а петата е била обучавана от него и твърди, че той е бил неин ментор. Всички те отправят обвиненията си в статия в LA Times.

Обвиненията се разпространяват след публикувани други твърдения срещу Франко в социалните мрежи, след като той спечели приза за най-добър актьор на наградите Златен глобус в неделя.

Сара Тайдър-Каплан разказва в статията в LA Times, че по време на снимките на гола сцена той махнал силиконовите протектори от слабините й. Други две от жените описват как той избухнал, когато отказали да се съблекат голи. Вайълет Пейли пък се оплаква, че докато са имали връзка, Франко я принудил да прави орален секс в автомобил.

В телевизионното предаване на Сет Майерс актьорът заяви, че Пейли и Тайдър-Каплан не са точни в описанията, но призна, че жените имат право да дадат своята гледна точка.

Снимка: БГНЕС

Коментари