Imagine Dragons представиха две нови песни

Групата не е издавала албум от 2018 г.

12 март 2021
social
Снимка от twitter

Imagine Dragons представиха първата си нова музика от 2018 г., когато излезе албумът "Origins".

Бандата пусна две нови песни - "Follow You" и "Cutthroat".

Вокалистът Dan Reynolds обясни в Twitter, че композициите носят много лично послание: "Follow You" е песен за лоялност и любов. Да обичаш някого е изключително несъвършен процес. Не винаги е романтично и красиво. Понякога може да е много болезнено". Той споделя, че е написал песента, след като със съпругата му са се събрали отново. Двамата бяха разделени в продължение на 7 месеца, но накрая решиха да се оженят отново: "Исках да пресъздам любов, която е реалистична".

"Cutthroat" е тотална противоположност, както като звучене, така и тематично, казва музикантът: "Това е екзорсизъм на самосъжалението... показва, че съм благодарен за всичко, което имам".

Двете песни ще са част от първия нов албум на Imagine Dragons от три години насам, но засега Reynolds не разкрива дата за премиерата.

Тази седмица Imagine Dragons отбелязаха десетилетието си като банда и намекнаха за новата музика. В Twitter Reynolds заяви, че се чувства горд и късметлия да бъде в група с другите членове Wayne Sermon, Ben McKee и Daniel Platzman. "Над десетилетие заедно и все така са моите най-добри приятели", написа още той. 

Новини