Инфлуенсър се извини на Rihanna и A$AP Rocky

Louis Pisano пусна слух, че двамата се разделят заради изневяра

18 април 2022
social
Снимка от БГНЕС

Louis Pisano се извини за неприятните слухове, които пусна за Rihanna и A$AP Rocky.

Преди седмица модният инфлуенсър запали машината за клюки, като заяви, че певицата и рапърът са се разделили, след като той изневерил с дизайнерката Amina Muaddi. 

Сега Pisano заяви, че съжалява за “глупавото решение” да публикува информацията, която е получил от анонимен източник, и се извинява на засегнатите. 

"Миналата вечер взех глупавото решение да туитна информация, която получих. Няма да говоря за източници, нито да обвинявам други за решението си, защото в крайна сметка аз реших да напиша този туит, натиснах копчето и той е с моето име. Затова искам официално да се извиня на всички засегнати от действията ми страни и за моите безотговорни туитове. Приемам последствията за действията ми и за причинената от мен вреда”, написа той. Louis добави, че в резултат ще се оттегли от Twitter за известно време.

Преди това самата Amina, която беше дизайнер на колекцията обувки за марката на Rihanna, Fenty, през 2020 г., категорично отрече да има истина в твърденията за нейно участие в скандала:

"Първоначално си мислех, че тези фалшиви слухове, изфабрикувани с идеята да навредят, няма да бъдат взети насериозно. Но през последните 24 часа ми беше припомнено, че живеем в общество, което толкова бърза да говори по различни теми без да се интересува от фактите и че вече нищо не е неприкосновено”. 

Rihanna и A$AP Rocky, които очакват първото си дете, не са коментирали слуховете. Двамата бяха в Барбадос за Великден.

 

Новини