Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
"Ирландецът" на Martin Scorsese с премиера на филмовия фестивал в Ню Йорк
"Ирландецът" на Martin Scorsese с премиера на филмовия фестивал в Ню Йорк Вторник, 30.07.2019 г., 12:45 ч. Продукцията събира на екран за четвърти път кинолегендите Robert De Niro и Al Pacino

Високобюджетният мафиотски епос "Ирландецът" на режисьора Мартин Скорсезе ще бъде представен премиерно на откриването на Нюйоркския кинофестивал през септември. Прожекцията на филма, който събира на екрана големите звезди на Холивуд Робърт де Ниро и Ал Пачино, ще се състои на 27-и септември в центъра "Линкълн". 

Почитателите на Де Ниро ще могат да го гледат като профсъюзния лидер Франк "Ирландеца" Шийран, свързан с мафиотската фамилия Буфалино. На Пачино е поверена ролята на профсъюзния лидер Джими Хофа. В образа на Ръсел Буфалино зрителите ще видят Джо Пеши. 

Актьорският състав на продукцията на стрийминг платформата Нетфликс включва още Харви Кайтел, Ана Пакуин, Боби Канавале, Рей Романо. 

Базиран върху книгата "Чух, че боядисваш къщи" на Чарлз Бранд, “Ирландецът” отбелязва четвъртата съвместна поява на екран на Робърт де Ниро и Ал Пачино, както и деветото сътрудничество между Де Ниро и 76-годишния Мартин Скорсезе. Пачино работи за първи път със Скорсезе. 

Все още не е известна датата, на която стрийминг платформата Нетфликс ще пусне продукцията в селектирани киносалони. 

57-ото издание на Нюйоркския филмов фестивал ще продължи от 27-и септември до 13-и октомври. 

Коментари