Ивайло Крачунов: Даренията за над 3 млн. лв. на Делян Пеевски са достойно поведение

Не е хубаво да правят политически игри и заигравания по време на коронавирус, каза още той

19 април 2020
social
"Аз работя всеки ден в офиса заедно с колегите, те са герои, няма как да останем вкъщи. С всичко, което можем като журналисти и граждани е хубаво да се отнасяме добре с родината си". С тези думи започна участието си в предаването "Беновска пита" Ивайло Крачунов от БЛИЦ.
 
"Нашата работа е да информираме гражданите и да представяме ситуацията в целия свят, надяваме се да имаме и по-добри новини, да не слагаме маски, които приличат на намордници. Медиите не трябва да поднасят сензационни заглавия, а да дават информацията в чист вид", добави той.
 
 
"Правителството взе много решителни и навременни мерки, всички са хора с висока степен на социално съзнание и отговорност. За Борисов и Мутафчийски не е лесно да вземат решения за ограничителни мерки, но трябва да се преодолее пандемията. Най-висшето човешко право е опазването на човешкия живот, не само тук, във всички държави има хитреци, които се отклоняват от нормите. С това си поведения те наказватне само себе си, но и другите, които могат да станат косвени жертви", заяви Крачунов.
 
"Нека хората бъдат още малко търпеливи, трудно да не може да се излиза в тези топли дни, но е добре заради близките си да останат още малко вкъщи, нека проявят гражданска позиция и морал, за да излезем от тези мерки", сподели той.
 
"Трябва да има повече информация от международни източници. Не е хубаво да правят политически игри и заигравания по време на коронавирус. ДПС винаги е проявявало политика, която се стреми към баланс, Делян Пеевски дари над 3 млн. лева за борба с пандемията, това е достойно поведение. Важно е политиците да са национално отговорни. Предвид предстоящите фалити е добре правителството да защити и малкия и среден бизнес", коментира Ивайло Крачунов.

Новини