Избраха хедлайнер за шоуто на Супербоул през 2021 г.

Жокер: клиповете му напоследък са много кървави, а съвсем наскоро участва в ремикс на Maluma

12 ноември 2020
social
Снимка от facebook

The Weeknd ще бъде хедлайнер на шоуто на полувремето на Супербоул през 2021 г. Най-престижната сцена за изява на музикантите с САЩ ще бъде разположена на 7-и февруари в Тампа, Флорида.

Компанията Roc Nation на рапъра JAY-Z е в продуцентския екип на събитието.

"The Weeknd представи свой собствен стил в музиката", казва JAY-Z в изявление. "Неговата чувствена уникалност оформи ново поколение на величие в музиката и изкуството. Това е изключителен момент в историята и шоуто на полувремето на 55-то издание на Супербоул ще бъде изключително преживяване, поднесено от изключителен изпълнител".

The Weeknd, чието истинско име е Abel Tesfaye, намекна за голямата новина по-рано, като публикува в Instagram клип, в които е застанал насред примигващи сини светлини. "LV813" написа той в поста.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от The Weeknd (@theweeknd) на

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

LV813

Публикация, споделена от The Weeknd (@theweeknd) на

Шоуто на полувремето на Супербоул е най-гледаното музикално изпълнение за годината, като тази година беше наблюдавано от над 104 милиона зрители по телевизията.

Още миналата година JAY-Z обяви, че ще съветва Националната футболна лига на САЩ за избора на изпълнителите за специалната сцена.

Тази година през февруари в Маями, Флорида, публиката разгорещиха мегазвездите на латино музиката Jennifer Lopez и Shakira. 12-годишната дъщеря на Lopez, Emme, също се включи в шоуто, като изпълни кавъри на "Let's Get Loud" и "Born in the USA".

Новини