Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Излезе първият нов сингъл на Madonna от 4 години
Излезе първият нов сингъл на Madonna от 4 години
Излезе първият нов сингъл на Madonna от 4 години Четвъртък, 18.04.2019 г., 09:15 ч. "Medellin" e колаборация с колумбийската звезда Maluma

Среща зад кулисите на видео музикалните награди миналата година е довела до идеята за общ проект на поп кралицата Madonna и колумбийската звезда Maluma. Необичайният тандем представи колаборацията си "Medellin". Следващата седмица се очаква тя да се сдобие и с официално видео.

Песента е първи сингъл от новия албум на Madonna, озаглавен "Madame X". Той ще излезе на 14-и юни и ще включва 15 песни, вдъхновени от преживяванията на певицата в Лисабон, Португалия. Тя живее там от няколко години. В албума музикалната легенда ще пее на португалски, испански и английски. Сред песните има дует с Quavo от рап триото Migos, продуциран от Diplo, както и с бразилската певица Anitta. Предварителните поръчки на колекцията вече започнаха.

Наследникът на “Rebel Heart”, който излезе преди 4 години, е записван в продължение на повече от 18 месеца в Ню Йорк, Лондон и Лисабон.

Madonna ще изпълни една от новите си песни по време на участието си в песенния конкурс “Евровизия” в Тел Авив през май.

Ето и пълният списък с песните в "Madame X":

1. “Medellín (feat. Maluma)
2. “Dark Ballet”
3. “God Control”
4. “Future” (feat. Quavo)
5. “Batuka”
6. “Killers Who Are Partying”
7. “Crave” (feat. Swae Lee)
8. “Crazy”
9. “Come Alive”
10. “Faz Gostoso” (feat. Anitta)
11. “Bitch I’m Loca” (feat. Maluma)
12. “I Don’t Search I Find”
13. “I Rise”

 

Коментари