Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Излиза албум със соло изпълнения на Freddie Mercury
Излиза албум със соло изпълнения на Freddie Mercury
Снимка: Universal Music
Излиза албум със соло изпълнения на Freddie Mercury Вторник, 05.11.2019 г., 11:15 ч. “Never Boring” включва синглите “Time Waits For No One” и “Love Me Like There’s No Tomorrow”

Най-великите солови изпълнения на Фреди Меркюри излизат в албум. 

Колекцията “Never Boring” обединява за първи път специално подбрана селекция от соло проектите на легендарния музикант. Тя е прецизно компилирана от екипа от звукови инженери, с който “Куин” са работили дълги години - Джъстин Шърли-Смит, Крис Фредриксон и Джошуа Джей Макрей, който е и копродуцент на саундтрака към биографичния за бандата филм "Бохемска рапсодия" - един от най-продаваните албуми за 2018 г. 

Албумът “Never Boring” излиза във формати стандартно CD, винил и CD колекция с Blu-Ray. 

Стандартното издание включва 12 песни, сред които наскоро издадените сингли “Time Waits For No One” и “Love Me Like There’s No Tomorrow”. 

CD колекцията включва троен CD комплект от стандартната версия на албума, CD с ремастерирана версия на първия солов албум на Фреди – “Mr. Bad Guy” (1985) и версията на албума “Barcelona” от 2012 г. с оперното сопрано Монсерат Кабайе.

В кутията са включени още DVD и Blu-Ray с 13 промо видеа и интервюта, книга от 120 стр. със снимки, много от които непубликувани преди, както и мисли и цитати на Фреди и разкази на Рами Малек, който получи “Оскар” за ролята на певеца в един от най-касовите филми за 2018г. – “Бохемска рапсодия”. 

Коментари