The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Излиза сборен албум в памет на Димо от P.I.F.
Излиза сборен албум в памет на Димо от P.I.F.
Снимка: facebook
Излиза сборен албум в памет на Димо от P.I.F. Петък, 12.02.2021 г., 16:17 ч. Днес е премиерата на новото видео на групата с последните неизлъчвани кадри с участието на вокалиста

Най-доброто от група P.I.F. излиза в сборен албум, съобщиха от екипа на групата.

В двата диска, наречени "Облачно" и "Слънчево", са включени "Приказка", "Невидимо дете", "Обещавам", "Юли", "Колело", "Вали" - общо 30 заглавия, сред които и новия сингъл "Дуел", чиято премиера е днес. Видеото е заснето преди време, на принципа "От приятели за приятели", и е с последните неизлъчвани кадри с участието на Димо Стоянов.

Димо Стоянов загуби битката с COVID-19

"Шокът от загубата на Димо ни остави безмълвни. Липсата му отвори в нас емоционална дупка за цял живот", казва Иван Велков, китарист и ядро на групата от самото й основаване. Той вярва, че публиката ще приеме този албум в памет на Димо като празник на всичко, което беше той - светла душа, изключителен приятел, артист, който твореше без его."Той никога не се е смятал за рок звезда. Обичаше да казва, че работи "ощастливител", припомня Велков. 

През май музикалното му наследство ще се увеличи с новия албум P.I.F., чиито вокали артистът записва в домашното си студио буквално до момента преди да бъде хоспитализран.

 

Коментари