The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
“Извънземното” се завръща в кината
“Извънземното” се завръща в кината
Снимка: Forum Film Bulgaria
“Извънземното” се завръща в кината Петък, 09.09.2022 г., 13:17 ч. Гледаме класиката на Стивън Спилбърг 40 години след пристигането на E.T. на Земята

Този септември емблематичният режисьор Стивън Спилбърг ни кани да отпразнуваме заедно 40 години от пристигането на E.T. на Земята, предоставяйки ни възможност да видим отново на големия екран един от шедьоврите на киното – “Извънземното”. 

Празникът за феновете ще е наистина специален, защото за първи път ще имат уникалната възможност да изживеят филма в един от най-отличителните формати за кино – IMAX.

Създаден по сценарий на Мелиса Матисън, “Извънземното” разказва историята на малкия Елиът (Хенри Томас), който открива своята сродна душа в лицето на добронамереното извънземно E.T., което по случайност е изоставено на Земята. Заедно със своите брат и сестра, Елиът трябва да запази E.T. в тайна от агентите на правителството и да му помогне да се завърне у дома.

Подобрил редица боксофис рекорди през 1982 г., филмът на Стивън Спилбърг докосва сърцата на зрителите като никой друг филм до момента. 

Запознайте се с “Извънземното” от днес ексклузивно в кината и IMAX.

 

 

Коментари