Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
James Blunt издаде кънтри песен
James Blunt издаде кънтри песен
Снимка: facebook
James Blunt издаде кънтри песен Петък, 07.02.2020 г., 10:40 ч. Британската звезда си партнира с кънтри дуото Ward Thomas за нова версия на песента "Halfway"

James Blunt разкри изненадваща нова версия на следващия си сингъл "Halfway" преди скоро започващото му турне във Великобритания. Сега песента е в дует с кънтри дуото Ward Thomas. Оригиналната соло версия присъства в най-новия албум на James, който е в топ 3 във Великобритания - "Once Upon A Mind".

James ще започне турнето си във Великобритания с Ward Thomas този месец, което включва шоу в Royal Albert Hall на 7-и април.

Вокалната линия на James красиво се преплита с хармонията от Ward Thomas в "Halfway". За сингъла James казва: "Първоначално написах "Halfway" като соло изпълнение и оригиналната версия, която се намира в албума ми, е само с моите вокали. Но след като записахме трака, беше очевидно, че на тази песен й е писано да бъде дуетна. Защото композицията носи истинско "американско" усещане и веднага разбрах, че имам нужда от най-добрите кънтри изпълнители, които мога да намеря. Не се наложи да търся по-далеч от Ward Thomas, които наистина правят силно представяне като дует”.

James стартира турнето с подкрепата на Ward Thomas на 14-и февруари в Бирмингам и завършва в лондонската зала Royal Albert Hall, изнасяйки концерти из Европа по време на това пътешествие. Билетите вече са в продажба.

След като “пофлиртува” с електрониката в последния си албум, James Blunt се връща към това, което прави най-добре в новия албум "Once Upon A Mind", пишейки класически песни, които докосват и сърце, и ум. Заглавните песни са много и включват релаксиращия първи сингъл "Cold", трогателната балада "Monsters", уверения "5 Miles" и примесения с кънтри "Halfway". Усещат се топлина, която прониква в целия албум, и истинско чувство на персоналност.

James Blunt издаде първия си албум "Back To Bedlam" през есента на 2004 г. и скоро след това сингъла "You’re Beautiful" стана глобален хит. Продал е над 23 милиона албума.

Коментари