The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
James Blunt за каските, предупреждението към Adele и България
James Blunt за каските, предупреждението към Adele и България
James Blunt за каските, предупреждението към Adele и България Петък, 10.12.2021 г., 17:00 ч. Певецът даде специално интервю пред Magic FM за новия си албум “The Stars Beneath My Feet”

"В сърцето ми има специално място за България. Идвал съм в София, имах концерт там и освен това веднъж си купих малка къща на българското Черноморие в Балчик", каза в специално интервю за Magic FM James Blunt още преди да стане дума за новия му албум, който излезе в същия ден, в който излезе и "30" на Adele.

"The Stars Beneath My Feet" събира някои от най-любимите ни негови песни от периода 2004-2021 г., но освен това в него има и няколко нови заглавия, в които се влюбихме още от първо слушане.

James Blunt издаде колекция с най-великите си хитове

Защо избра да сложи каска за обложката на сборния си албум, защо предупреди Adele да смени датата за премиерата на "30", за отчайващо тежките дни, в които баща му чака подходящ донор за бъбречна трансплантация и за надеждата, че някой ден отново ще свири пред българска публика - чуй повече в разговора на музиканта с водещата на "Дотук добре" Динка Желязкова:

 

Коментари