The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Janet Jackson разказва историята си в документален филм
Janet Jackson разказва историята си в документален филм
Снимка: facebook
Janet Jackson разказва историята си в документален филм Вторник, 07.09.2021 г., 13:16 ч. "Janet" ще се излъчи през януари 2022 г.

Janet Jackson публикува Instagram тийзър видео за предстоящия документален филм от две части, посветен на живота и кариерата ѝ.

"Janet" включва концертни кадри и лични моменти от живота на Jackson, стари домашни видеа и интервюта за нейното влияние върху музиката и нейна личност с някои от приятелите и съвременници на певицата, сред които Mariah Carey и Paula Abdul.

"Тя е силна жена", казва Carey във видеото. A Abdul добавя "Стихия, с която трябва да се съобразяваш".

Краткият откъс е озвучен от хита на Janet "Control" от 1986 г. и показва певицата в детството ѝ заедно с някои членове на известното ѝ семейство, включително покойния ѝ брат Michael Jackson и баща ѝ Joe Jackson, който също вече не между живите.

"Това е моята история разказана от мен самата, а не през погледа на някой друг. Това е истината. Приемате я или не, харевате я или я мразите. Това съм аз", казва певицата във видеото.

Документалният филм е с обща продължителност 4 часа и по него се работи от 5 години. "Janet" ще се излъчи през януари 2022 г. и с него ще бъде отбелязана 40-годишнината от първия албум на звездата.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Janet Jackson (@janetjackson)

Коментари