The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Janet Jackson се появи неочаквано на наградите на Billboard
Janet Jackson се появи неочаквано на наградите на Billboard
Снимка: БГНЕС
Janet Jackson се появи неочаквано на наградите на Billboard Понеделник, 16.05.2022 г., 15:19 ч. Тя връчи награда на своя известна колега

Janet Jackson се появи неочаквано на церемонията за наградите на Billboard в неделя, за да връчи приза “Икона” на Mary J. Blige. В специално видео отличената звезда беше поздравена от знаменитости като Queen Latifah, Missy Elliott и H.E.R. 

“Mary J. Blige представлява истината. Нейната работа винаги ни е носила утеха, защото когато пее, тя изпява вашите и моите чувства”, каза Jackson от сцената, като подчерта, че Blige се посветила на това винаги да бъде истинска пред своите фенове. 

Носителката на “Грами” вече е в списъка с още 10 носители на наградата “Икона”, включително Neil Diamond, Stevie Wonder, Prince, Cher, Mariah Carey, Garth Brooks, както и самата Janet Jackson. 

“За да достигнеш до върха се изисква много време, усилена работа и способност за оцеляване, както и много проби и грешки. Започнах това пътешествие преди много време, и то не винаги изглеждаше както днес, и в което имаше много болка и разочарования. Бог ми помогна да използвам тези емоции и преживявания в музиката ми”, каза Blige в речта си след получаване на наградата. Тя благодари на редица свои колеги от музикалната индустрия и на семейството си, които са допринесли за нейния успех като артист.

 

Коментари