Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Jared Leto чак сега разбрал за пандемията
Jared Leto чак сега разбрал за пандемията
Снимка: instagram
Jared Leto чак сега разбрал за пандемията Сряда, 18.03.2020 г., 14:43 ч. През последните две седмици актьорът и певец бил в доброволна изолация, за да медитира

Докато целият свят вече седмици наред живее с думи като "коронавирус" и "пандемия", оказва се, по света има и такива, които изобщо не са разбрали за световната криза. Като например актьорът и музикант Jared Leto, който чак сега научи за това, че почти целият свят се е поставил под карантина. 

Певецът от Thirty Seconds to Mars публикува серия от туитове, в които обяснява, че последните две седмици е прекарал в уединение без връзка с цивилизацията и когато се върнал бил залят от новини за това какво се случва в САЩ и по света. 

"Уау. Преди 12 дни започнах мълчалива медитация в пустинята. Бяхме напълно изолирани. Без телефон, без комуникации и подобни. Нямахме представа какво се случва извън базата ни. Излязох оттам вчера и влязох в много различен свят. Свят, който е променен завинаги... Получавам съобщения от приятели и роднини по целия свят и наваксвам с това какво се случва... Надявам се, че вие и вашите семейства сте ОК. Изпращам позитивна енергия на всички. Останете вкъщи. Останете в безопасност", написа звездата и в профила си в Instagram. 

Jared Leto не е единственият, останал в блажено неведение за пандемията. Участниците в риалити предаването "Биг Брадър" в Германия, които също са в изолация на терена на снимките, все още не знаят в какъв свят ще се завърнат, когато излязат от къщата.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

❤️

Публикация, споделена от JARED LETO (@jaredleto) на

Коментари