The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Jason Momoa си направи масивен татус на главата
Jason Momoa си направи масивен татус на главата
Снимка: БГНЕС
Jason Momoa си направи масивен татус на главата Четвъртък, 15.09.2022 г., 16:23 ч. Преди дни актьорът обръсна част от косата си в името на опазването на околната среда

Jason Momoa показа нова татуировка. Актьорът, който от години има буйна дълга коса, наскоро обръсна част от нея в опит да привлече вниманието към вредите, които нанася на природата пластмасата за еднократна употреба. Той публикува видео от промяната в Instagram. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Jason Momoa (@prideofgypsies)

Сега главата му е претърпяла нова трансформация с масивна племенна татуировка от едната страна. 

"Господарят на войната идва”, казва актьорът във видео в Instagram и сваля шапката си, за да покаже новата си визия, докато върви към самолета с розова пътническа чанта на рамо и алуминиева бутилка за вода. 43-годишният Momoa казва също, че е горд гражданин на Хавай, след коeто показва машината на хавайските авиолинии, с която ще пътува до Нова Зеландия.  

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Jason Momoa (@prideofgypsies)

Предполага се, че в страната той ще започне работа по нов сериал със заглавие “Chief of War”. Според Variety поредицата ще бъде епичен разказ за обединението и колонизацията на Хавай от гледната точка на местен жител. 

 

Коментари