Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Jason Momoa в ролята на Ozzy Osbourne
Jason Momoa в ролята на Ozzy Osbourne
Снимка: кадър YouTube
Jason Momoa в ролята на Ozzy Osbourne Понеделник, 24.02.2020 г., 11:00 ч. Актьорът се превъплъщава в метъл иконата за клипа на новата му песен "Scary Little Green Men"

Ozzy Osbourne пусна тийзър видео на новата си песен "Scary Little Green Men". В него имаше голяма изненада - вместо метъл легендата в ролята на изпълнител влиза актьорът Jason Momoa.

Звездата от "Игра на тронове" е облечен като иконата от Black Sabbath. Той се приближава към микрофона и започва да пее, но гласът е на Ozzy.

Momoa е известен фен на метъла и е израснал с музиката на Metallica и Pantera. През 2018г. в интервю той каза, че много от образите му в киното и телевизията са вдъхновени от метъл банди.

"Конан Варварина беше много силно повлиян от Pantera, бих казал, че Аквамен е изграден от Tool и албума на Metallica "Kill 'Em All"... Има и много от Sabbath", сподели тогава актьорът.

"Little Scary Green Men" е от новия албум на Ozzy "Ordinary Man". В него са включени съвместни парчета със Slash, Duff McKagan, Elton John и рапъра Post Malone.

Преди седмица Osbourne отложи северноамериканската част от турнето си заради редица здравословни проблеми. Той все още не се е възстановил напълно от травмата, която претърпя след падане в дома си през април, а освен това наскоро разкри, че страда и от болестта на Паркинсон.

Коментари