The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Jason Momoa затваря няколко глави от живота си едновременно
Jason Momoa затваря няколко глави от живота си едновременно
Снимка: БТА
Jason Momoa затваря няколко глави от живота си едновременно Петък, 14.01.2022 г., 10:05 ч. След раздялата с Lisa Bonet, актьорът приключи и снимките на "Аквамен 2"

Jason Momoa затваря няколко глави от живота си едновременно. Часове след като обяви, че се разделя със съпругата си, стана ясно, че е приключил и снимките на новия си филм. 

42-годишният Momoa информира в сряда, че с 54-годишната Lisa Bonet слагат край на брака си, като публикува съвместно изявление. По-късно същия ден е приключила работата по втория филм за Аквамен “Изгубеното кралство”. 

Режисьорът на продукцията от вселената на DC Comics, James Wan, отбеляза случая с кадър от снимачната площадка с Momoa и колегата му Patrick Wilson.

"И най-накрая, най-накрая, най-накрая финал на снимките на наистина последния ден на #Aquaman2 в Малибу с тези двама джентълмени @prideofgypsies @thereelpatrickwilson Да, много се мокрим, много, в този филм”, написа Wan към снимката с двамата усмихнати актьори и добави “Имам да измина още дълъг път преди да е готов, но нямам търпение да споделя този малък филм с вас”. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от James Wan (@creepypuppet)

Momoa отново влиза в ролята на повелителя на океаните Артър Къри или Аквамен, в който участват също Amber Heard и Nicole Kidman. 

В сряда актьорът публикува съвместно изявление със съпругата си Bonet, в което двамата обявяват край на 16-годишната си романтична връзка. В него се казва, че макар да прекратяват брака си, любовта между тях остава, както и тяхната отдаденост на двете им деца - Lola на 14 години и Wolf на 13 години. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Jason Momoa (@prideofgypsies)

 В интервюта Jason е споделял, че бившата съпруга на Lenny Kravitz е неговата голяма детска любов.

 

Коментари