Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Жената чудо и приятели изпълниха "Imagine"
Жената чудо и приятели изпълниха
Снимка: БГНЕС
Жената чудо и приятели изпълниха "Imagine" Петък, 20.03.2020 г., 14:04 ч. Gal Gadot се вдъхновила от музикалните изпълнения на италианците под карантина

Gal Gadot доказа, че е Жената чудо като обедини много знаменитости, с които изпълниха кавър на вечния хит на John Lennon “Imagine”. 

Във видео в Instagram, звездата от хитовия филм сподели, че след шест дни в самоизолация вече й е много скучно. “Послендите няколко дни ме накараха да се чувствам някак философски. Този вирус засегна целия свят, всички. Няма значение кой си, откъде си. Всички сме заедно в това”, каза актрисата. 

За да пребори скуката, Gadot се обърнала към известните си приятели, за да запишат музикално видео, подобно на тези, които се разпространяват от италианците по време на кризата с COVID-19. В клипа се включват Sia, Will Ferrell, Sarah Silverman, Jimmy Fallon, James Marsden, Amy Adams, Zoe Kravitz, Norah Jones, Mark Ruffalo, Natalie Portman, Lynda Carter и много други, като всички изпяват по една фраза от класиката на музиканта от Beatles. 

“Заедно сме в това и ще се преборим с него заедно. Нека си представим заедно. Пейте с нас”, написа Gal Gadot към клипчето. 

Коментари