Жената чудо отново е бременна

Gal Gadot чака третото си дете от съпруга си Jaron Varsano

02 март 2021
social
Снимка от facebook

Поредното ново начало обяви актрисата Gal Gadot. Звездата от "Бързи и яростни" и "Жената чудо" сподели с последователите си в социалните мрежи, че очаква третото си дете от съпруга си Jaron Varsano.

Gal Gadot публикува усмихната семейна снимка в профилите си в различните платформи, на която лежи на леглото в спалнята си в компанията на съпруга и двете си дъщери (Alma на 9 г. и Maya на 3 г.). Актрисата е облечена в бяла сатенена нощница и без капка грим на лицето, а тримата са поставили ръце върху леко закръгления ѝ корем.

"Пак започваме", гласи посланието към кадъра.

Красавицата, която е носителка на короната на "Мис Израел", сподели радостната вест ден след участието си в 78-ата церемония по връчване на престижните награди "Златен глобус", по време на която обяви един от победителите в категориите. Още тогава зрителите и потребителите на социалните мрежи започнаха да подозират, че звездата е бременна, а причината е облеклото ѝ - тя носеше къса, но разкроена бяла рокля на марката "Givenchy".

Все още не е ясно дали бременността на Gal Gadot ще се отрази на работния ѝ график. Още през октомври миналата година беше потвърдено, че тя ще се превъплъти в Клеопатра в нов филм за египетската царица. В него тя ще си партнира отново с Patty Jenkins, която режисира и двете продукции на DC за Жената чудо. Освен това двете подготвят и трета продукция за принцесата на амазонките Даяна Принс. Още този месец ще можем да гледаме Gal Gadot отново като супергероинята в "Лигата на справедливостта: Версията на Zac Snyder", която ще бъде достъпна в една от услугите за стрийм на видео от 18-и март.  

Новини