Jennifer Aniston разкри за опитите си да има дете

Актрисата коментира и спекулациите, че нежеланието ѝ да има деца е причина за провала на браковете ѝ с Brad Pitt и Justin Theroux

09 ноември 2022
social
Снимка от Instagram

Jennifer Aniston говори открито за усилията си да забременее в ново интервю за сп. “Allure”. 

Пред изданието 53-годишната звезда от сериала “Приятели” разказва, че в 30-те и 40-те си години е изпробвала всички съществуващи методи за зачеване, но след като нито един от тях не е помогнал, се е отказала от идеята да има свое дете. Актрисата споделя също, че ѝ е било много трудно в емоционален план, докато целият свят е обсъждал факта, че още няма дете. 

"Всички тези години, години на спекулации… Беше много трудно. Подлагах се на инвитро, пих китайски чайове, всичко, за което можете да се сетите. Вложих всичко в това. Щях да дам всичко, ако някой ми беше казал “Замрази яйцеклетките си. Направи си услуга”. Но не се замисляш в онзи момент. И ето ме днес. Корабът отдавна отплава”.  

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Allure Magazine (@allure)

Aniston казва, че сега, когато вече се е отказала да има биологичен наследник, чувства облекчение: “Не съжалявам за нищо. Всъщност изпитвам облекчение, защото вече няма “Мога ли? Може би, може би. Може би”. Няма нужда да мисля за това”. 

Актрисата коментира и слуховете, че нежеланието ѝ да има деца е причина за провала на браковете ѝ с Brad Pitt и Justin Theroux.

“Историята беше, че съм егоистка. Че се интересувам само от кариерата си. И да опази Бог, жена да е успешна и да няма дете. И причината съпругът ми да ме напусне, причината да се разведем, е била, че не съм искала да му дам дете. Това бяха абсолютни лъжи. На този етап от живота си вече нямам какво да крия”. 

Aniston беше омъжена за Pitt от 2000 до 2005 г. След раздялата им, той се ожени за Angelina Jolie и двамата имат шест деца заедно, три от които биологични. Aniston беше омъжена и за колегата си Theroux от 2015 до 2017 г. 

За възможността отново да се влюби звездата от сериала “Сутрешен блок” казва: “Никога не казвай никога, но в момента нямам интерес към никого. Би ми харесало да имам връзка. Кой знае? Има моменти, когато на човек му се иска да се свие на топка и да каже “Имам нужда от подкрепа”. Би било прекрасно да се прибирам вкъщи, някой да ме прегърне и да кажа “Днес беше тежък ден”.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Allure Magazine (@allure)

Досега Aniston не е разкривала подробности за опитите си да има дете, но през 2016 г. написа писмо на изданието Huffington Post във връзка със слуховете за бременност, които я съпровождат с години. 

"За ваша информация, не съм бременна. Но ми писна. Нямаме нужда да сме омъжени и да сме майки, за да се чувстваме пълноценни”, написа тогава актрисата. 

Aniston казва пред “Allure”, че повече няма да се крие и планира да напише книга: “Някой ден ще го направя. Повече няма да казвам, че не мога да пиша. Дълги години пазех в тайна историята ми с инвитро процедурите. А ги криех, защото бяха едно от малкото неща, които оставаха скрити и можех да запазя за себе си. Светът обаче си измисля истории, които не са верни, затова може би е добре да кажа истината”.

 

Новини