The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Jennifer Grey се чувствала невидима след операциите на носа
Jennifer Grey се чувствала невидима след операциите на носа
Снимка: facebook
Jennifer Grey се чувствала невидима след операциите на носа Вторник, 19.04.2022 г., 14:19 ч. Звездата от “Мръсни танци” издава мемоарите си

Jennifer Grey даде откровено интервю по повод премиерата на автобиографичната ѝ книга, която ще излезе на 3-и май. Тя сподели, че въпреки успеха на “Мръсни танци”, нямало много роли за нея след това и хората от шоубизнеса ѝ казвали, че носът ѝ бил проблем. Тя била против ринопластиката и се харесвала каквато е, но в крайна сметка майка ѝ, която също е актриса, я убедила да си направи корекция на носа. Претърпяла две операции, като втората била за да се поправят щети нанесени от първата. 

На първата си публична поява след промяната, по време на филмова премиера, актрисата срещнала колегата си Michael Douglas и той не я познал. Оттогава тя започнала да се чувства напълно невидима. “В очите на света, това вече не бях аз”, казва Grey. Тя разказа и за случай, когато на летището служителката погледнала снимката в паспорта ѝ и не намерила прилика, но отбелязала, че имала същото име като актрисата Jennifer Grey. Jennifer ѝ казала, че всъщност това е тя, но жената ѝ отговорила “Гледала съм “Мръсни танци” дузина пъти. Познавам Jennifer Grey. Ти не си тя”. 

“За една нощ загубих идентичността и кариерата си”, пише в мемоарите си Grey.

Коментари