The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Jennifer Hudson като незабравимата Аretha Franklin
Jennifer Hudson като незабравимата Аretha Franklin
Снимка: кадър YouTube
Jennifer Hudson като незабравимата Аretha Franklin Понеделник, 29.06.2020 г., 16:34 ч. Излезе нов трейлър от дългоочаквания биографичен филм за кралицата на соул музиката

Jennifer Hudson обра овациите, преобразена като Аretha Franklin за биографичен филм за кралицата на соул музиката. Нови кадри от лентата бяха показани по време на виртуалната церемония за връчване на наградите BET. Hudson също така изпълни кавър на песента на Franklin “Young, Gifted & Black” за събитието.

Трейлърът започва с Hudson, която пее емблематичната песен “Respect” (на която е кръстен и самият филм). Зад нея на сцената с неонови букви се изписва заглавието на композицията. Следват сцени от възхода на кариерата й.

Филмът ще проследи живота на Franklin от времето, когато пее в църквата на баща си, до момента, в който се превръща в една от най-великите певици на всички времена. Режисьор е родената в Южна Африка Liesl Tommy, а в лентата участват още Forest Whitaker, Audra McDonald, Queen Latifah и Mary J. Blige.

Franklin, която почина от рак на панкреаса на 76 години, участваше в работата по филма до смъртта си през 2018 г. Тя има 18 награди "Грами" и е номинирана за най-престижната музикална награда 44 пъти в дългогодишната си кариера.

Филмът трябваше да излезе през август, но премиерата беше отложена заради пандемията

Сега се очаква лимитирани прожекции да има в САЩ по Коледа, а по кината в целия свят да тръгне на 15 януари 2021 г.

94b85832-911c-482a-9a43-c227da9618d4-Respect-Poster-IG.jpg

 

Коментари