Jennifer Lopez е богиня и паднал ангел в новото си видео

Клипът на “In the Morning” е пълен със символика, казва звездата

15 януари 2021
social
Снимка от кадър YouTube

Jennifer Lopez изненада света в края на 2020 г., като публикува своя гола снимка. Зашеметяващата фотография беше тийзър към новия сингъл на латинодивата “In the Morning”. Днес тя публикува и официалното видео към парчето в YouTube, след като то се появи още в сряда ексклузивно в друга платформа.

51-годишната звезда каза, че клипът към емоционалната песен е "пълен със символика". "Много се вълнувам, че ще видите официалното видео на #InTheMorning”, написа тя в Instagram, “То е пълно със символика за една мрачна едностранна връзка и осъзнаването, че не можеш да промениш друг... можеш да промениш само себе си!!! Да изградиш свои собствени крила и да си тръгнеш от всеки и от всичко, което не оценява истински това, което можеш да предложиш".

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo)

Певицата и актриса изглежда като богиня или като паднал ангел, "окована" е в бяла рокля, от която обаче накрая се освобождава. А ангелът заличава татуировката на ръката си, която гласи "И те обичах повече, отколкото обичах себе си".

Премиерата на видеото се състоя по-рано тази седмица в платформата Triller, като по този начин звездата отвори своя лайфстайл канал. Там тя ще публикува оригинално съдържание, свързано с музиката, красотата, фитнеса и модата.

“Винаги търся нови и модерни начини за връзка с моите фенове и съм много щастлива да работя с Triller по този невероятен нов лайдстайл канал. Тяхното мото е ‘Where You Do You’ ("Място, където правиш нещата за себе си") и то кореспондира много точно с това, което искам да споделя с почитателите си, и какъв по-добър начин да стартирам това вълнуващо начинание от ексклузивна премиера на видеото на ‘In the Morning’, което носи толкова важно послание", се казва в официално изявление на Lopez.

Новини