Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Jennifer Lopez е на крачка от номинация за "Оскар"
Jennifer Lopez е на крачка от номинация за
Снимка: instagram
Jennifer Lopez е на крачка от номинация за "Оскар" Сряда, 27.11.2019 г., 09:10 ч. Певицата и актриса ще получи наградата "В светлината на прожекторите" на предстоящия Международен филмов фестивал в Палм Спрингс

Jennifer Lopez е на крачка от номинация за "Оскар". Певицата и актриса ще получи наградата "В светлината на прожекторите" на предстоящия Международен филмов фестивал в Палм Спрингс. Отличието е за ролята й във филма "Да свалиш Уолстрийт" и ще й бъде връчено на откриването на събитието на 2-и януари.

Наградата се смята за показател за предстоящите призове на Американската киноакадемия. Преди 50-годишната суперзвезда, честта е оказвана на Amy Adams, Jessica Chastain, Helen Hunt, Rooney Mara, Julia Roberts, Melissa McCarthy и Allison Janney, като всички те са получавали след това и номинация за "Оскар", а в случая на Janney - и самата статуетка.

“Jennifer Lopez е звезда във всеки смисъл на думата и това е видно в "Да свалиш Уолстрийт”. Завладяващото й изпълнение във филма е достойно за отличия. За нас е вълнуващо да присъдим тазгодишната ни награда "В светлината на прожекторите" на Jennifer", се посочва в изявлението, направено от директора на фестивала Harold Matzner.

Освен Lopez, на откриването на фестивала в Палм Спрингс ще бъдат отличени също Charlize Theron за "Bombshell", Joaquin Phoenix за "Жокера" и Martin Scorsese за "Ирландецът".

Коментари