Jennifer Lopez e най-красивата звезда над 40 години

Класацията е съставена след допитване във Великобритания по поръчка на естетична клиника

26 март 2021
social
Снимка от facebook

Jennifer Lopez оглави класация за знаменитости над 40 години с впечатляваща външност. 51-годишната певица и актриса надделя за титлата над други известни дами от шоубизнеса като Jennifer Aniston и Kim Kardashian, чиито външен вид също изглежда остава неподвластен на времето, с уточнението, че нито Lopez, нито Aniston разчитат на пластичната хирургия за красотата си.

Класацията е съставена след допитване, направено във Великобритания по поръчка на естетична клиника.

За JLo са гласували 38 процента от участвалите в анкетата дами, които казват, че ако изглеждат като нея на тази възраст, биха били много по-щастливи.

Второто място с 34 процента от гласовете заема 52-годишната Aniston, следвана от 40-годишната риалити звезда с 31 процента.

В Топ 10 на знаменитостите над 40 с впечатляваща външност намират място още Will Smith (52 г.), Victoria и David Beckham(46 г. и 45 г.), Brad Pitt (57 г.), Naomi Campbell (50 г.), Tom Cruise (58 г.) и британският модел Tess Daly (51 г.).

Предишно проучване на същата клиника установи, че повечето представителки на поколението Y започват да мислят за разкрасителни процедури като поставяне на ботокс, филъри и химичен пилинг преди 33-годишна възраст. Внушителните 70 процента от дамите споделят, че през изминалата година, белязана от коронавирусната пандемия, честите видеоразговори, по време на които виждат лицата си, са ги накарали да помислят за естетични процедури.

Новини