Jennifer Lopez е сменила три рокли на сватбата си

Излязоха първи официални снимки на звездата след сватбения уикенд в Джорджия

23 август 2022
social
Снимка от БГНЕС

Jennifer Lopez и Ben Affleck отпразнуваха сватбата си в събота, 20-и август, пред семействата и приятелите си в техния дом в Райсбъро, Джорджия. Латинодивата е имала много ясна идея за това как ще протече целият сватбен уикенд и за да я осъществи, двойката е наела организатора на звездни събития Colin Cowie, съобщава сп. Vogue. Началото е било поставено в петък с официална вечеря.

Модното издание, което единствено имаше достъп до церемонията, пише, че цялото празненство е минало под знака на Ralph Lauren - един от любимите дизайнери на актрисата от "Омъжи се за мен".

По време на самата сватбена церемония булката е носила една от три рокли, специално изработени за нея. Vogue разказва, че над 1000 кърпички и 500 метра плат били нарязани на волани, за да се оформи ефирната версия на Ralph Lauren на класическата рокля по тялото с поло яка и обемна пола, като всички парчета са били прикрепени на ръка. Цялостната визия допълва воал с впечатляваща дължина.

Младоженецът пък е носил бяло сако с черен панталон и черна папионка.

Петте деца на двойката също са носили дрехи на Ralph Lauren.

Церемонията е била с продължителност 45 минути и се е провела под метална арка, украсена с цветя, създадена специално за случая в градината на имението с гледка към близката река.

След брачната церемония гостите, облечени в бяло според дрескода, са се събрали в къщата за изискано коктейл парти, последвано от официална вечеря, приготвена от шеф готвачи. След това е имало сватбена торта и танци под звуците на музикален сет от DJ Dubz. Празненството е завършило с впечатляваща заря.

Jennifer е носила още две рокли на Ralph Lauren. Едната е била обсипана с перли, над която са работили 30 шивачи в продължение на 700 часа. Другата е била тип "русалка" с кристали около деколтето и на гърба, и с качулка от ефирен тюл.

В неделя гостите са се събрали на празничен обяд в чест на младоженците.

Сватбата на Bennifer е кулминацията на любовна история, която обхваща над 20 години, припомня Vogue.

Стилистът на Lopez, Rob Zangardi, който от години работи със суперзвездата, сподели няколко нейни снимки в Instagram и написа "Най-красивата булка в историята". 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Rob Zangardi (@robzangardi)

Новини