Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Jennifer Lopez и Shakira ще почетат Kobe Bryant
 Jennifer Lopez и Shakira ще почетат Kobe Bryant
Снимка: facebook
Jennifer Lopez и Shakira ще почетат Kobe Bryant Петък, 31.01.2020 г., 16:00 ч. В неделя двете латино звезди ще пеят на полувремето на Супербоул

Шоуто на полувремето на Супербоул тази година обещава повече песни, повече танцьори на сцената и трибют за баскетболната легенда Kobe Bryant.

На пресконференция в Маями вчера хедлайнрите на изпълнението тази година Jennifer Lopez и Shakira разкриха част от плановете си за музикалния сегмент от 12 минути в паузата на финалния мач на Националната футболна лига.

Lopez разкри, че ще почетат паметта на Kobe. Shakira допълни, че също ще отпразнуват живота и разнообразието в страната. Според изпълнителката спортистът ще бъде горд от посланието, което ще бъде отправено от престижната сцена.

Jennifer не пожела да разкрие повече за изявата, освен че ще бъде изключително интензивна, като във всяка секунда ще се случва нещо интересно.

Двете латино звезди имат различен стил и много силна индивидуалност, но според Shakira на сцената на Супербоул ще се допълват взаимно. Фактът, че две жени, при това с латиноамерикански произход ще се изявят на престижното събитие, те определят като могъщо послание, което ги кара да се чувстват силни.

Lopez отказа да отговори на слуховете, че двете й деца ще се присъединят към нея на сцената.

На пресконференцията имаше и един забавен момент - бащата на комика James Corden се изправи от мястото си и започна да свири на саксофон "Jenny from the Block", като призова Lopez да пее. Тя се опита, но накрая каза, че той свири в грешната тоналност.

Какво шоу са ни подготвили звездите ще разберем на 2-и февруари, когато Jennifer Lopez и Shakira ще излязат на сцената на Супербоул. 

Коментари