Jennifer Lopez издава нов албум

Певицата разкри мистерията зад изчезването на публикациите й в социалните мрежи.

25 ноември 2022
social
Снимка от facebook

Jennifer Lopez разкри мистерията зад изчезването на публикациите й в социалните мрежи. 

В деня на истеричното пазаруване, известен като Черен петък, латинодивата обнови профилите си с нови снимки. От тях става ясно, че тя ще издаде нов албум.

Съобщението идва в момент, когато се навършват 20 години от появата на третия ѝ албум “This Is Me... Then”. И съвсем закономерно, новата колекция ще се казва “This Is Me... Now”.

В тийзър Lopez използва своята снимка от корицата на албума от 2002 г., която се трансформира в кадър от нова фотосесия с актуалната визия на певицата. 

Според информацията новият албум обещава да проследи “емоционалното, духовно и психическо пътуване на звездата през последните две десетилетия”. “This Is Me... Now” е замислен като “емоционално суров и честен проект, който не прилича на никой от предишните, продуцирани от нея”. Песните са вдъхновени от житейски опит, който Lopez се надява, че ще намери отзвук сред нейните почитатели. 

Новият албум ще предшества други “много лични проекти” за певицата и актриса, които ще бъдат разкрити скоро. Премиерата ще бъде следващата година, но засега не се посочва точна дата. 

В съдържанието изпъква песента “Dear Ben pt. ll.”. Заглавието препраща към баладата “Dear Ben” от 2002 г., когато Jennifer беше сгодена за Ben Affleck.

Миналата година двамата подновиха връзката си, през април тази година се сгодиха. След като се венчаха спонтанно в Лас Вегас, през август вдигнаха и тридневна сватба в Джорджия. 

“This Is Me... Now” ще бъде първият албум, който Lopez пише и продуцира, откакто пое по-сериозна роля в създаването на музиката си за “This Is Me... Then”. 

Макар по-рано тази година да издаде няколко сингъла от успешния саундтрак на филма с нейно участие “Омъжи се за мен”, тя не е издавала нов албум от 2014 г.



Новини