Jennifer Lopez получи похвали от бившите си половинки

Ben Affleck и Marc Anthony споделиха какво мислят за латинодивата

06 април 2021
social
Снимка от instagram

Jennifer Lopez получава похвали от бившите си партньори. Латинодивата е на корицата на новия брой на американското списание InStyle и в материала за нея са включени мнения на нейни познати и близки за таланта, силния ѝ характер и неостаряваща ѝ красота.

Освен приятели, за Lopez говорят и нейния бивш съпруг Marc Anthony, от когото има близнаци на 13 г., и бившия ѝ годеник Ben Affleck, с когото се разделиха през 2004 г.

48-годишният актьор споделя, че е особено впечатлен от това, колко здраво и с какво усърдие работи 51-годишната звезда: "Не знам дали хората го знаят, но най-впечатляващото в нея (а списъкът е дълъг) е удивителната ѝ работна етика. Тя съчетава скромността с идеята, че трябва не само да работиш много здраво, за да успееш, но в същото време трябва и да се опитваш да правиш и повече, отколкото смяташ, че можеш". Носителят на "Оскар" казва, че е изумен от отдадеността и мотивацията на бившата си годеница: "Мислех си, че аз имам добра работна етика, но бях приземен и изумен от начина, по който тя се посвещава на работата всеки ден, сериозността, с която подхожда към задачите си, тихият и целеустеремен начин, по който върви към постигане на целите си, и после ще се върне и дори ще удвои усилията си. И до днес тя е най-здраво работещият човек, когото познавам в този бизнес. Има огромен талант, но в същото време работи много за успеха си и много се радвам, че най-после получава признанието, което заслужава".

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от instylemagazine (@instylemagazine)

 

Affleck шеговито коментира и факта, че красотата на Jennifer не знае какво е това "възраст": "Къде криеш фонтана на младостта? Защо изглеждаш по същия начин, както през 2003 г., а аз изглеждам сякаш съм в 40-те си години, в най-добрия случай?".

На този комплимент Lopez отвръща със смях и с реплика "Ben е забавен! И той изглежда много добре".

Добри думи за актрисата и певица има от нейния бивш съпруг Anthony, който похвали нейната далновидност: "Едно от най-добрите качества на Jennifer е нейната способност да вижда и разбира нещата, преди да се случат. Преди дори да представи една идея, тя вече я е визуализирала хиляди пъти. И ако някой ѝ каже, че това може да не е най-добрата идея, тя ще отговори "Просто все още не го виждаш". 9 от 10 пъти е права и резултатът е страхотен".

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от instylemagazine (@instylemagazine)

Anthony не пропуска и нейния работохолизъм: "Тя идва първа за работа и си тръгва последна. Най-усърдният работник, който съм срещал. Когато бяхме заедно, бях точно обратното на нея. Оттогава се промених. Научих много от нея. Тя е оригиналът!".

Едно име обаче липсва в материала, посветен на Lopez в списанието, и това е нейният настоящ годеник Alex Rodriguez. След слуховете за раздяла от миналия месец, двамата няколко пъти бяха забелязани на романтични срещи заедно.

"J.Lo и A-Rod още са сгодени, но като всяка двойка имат някои проблеми", разказа тогава източник пред Entertainment Tonight. "Ходиха на терапия за двойки миналата година, за да се справят с някои трудности във връзката им".

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от instylemagazine (@instylemagazine)

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo)

Новини