The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Jennifer Lopez посвети нова песен на Ben Affleck
Jennifer Lopez посвети нова песен на Ben Affleck
Снимка: БГНЕС
Jennifer Lopez посвети нова песен на Ben Affleck Събота, 27.08.2022 г., 09:00 ч. Видео от сватбата на Bennifer показва как латинодивата пее на актьора "Can't get enough"

Jennifer Lopez е изпълнила нова песен на съпруга си Ben Affleck малко след сватбената церемония в дома им в Джорджия миналия уикенд. 

TMZ разпространи кратко видео, в което латинодивата пее неизвестно парче, в което се повтаря фразата "Can't get enough" и изпълнява хореография с танцьорки на дансинга по време на приема след сватбата, облечена в елегантна бяла рокля с перли, една от трите за вечерта. Ben е седнал пред нея на стол и се усмихва.

През седмицата кинотворецът Kevin Smith разказа пред Entertainment Tonight, че сватбата е била “един от най-прекрасните моменти”, на които е ставал свидетел през живота си. “Той никога не е бил по-щастлив”, каза Smith за Affleck, с когото са дългогодишни приятели.

Smith спомена и серенадата, като сподели, че Jennifer Lopez е изпяла песен и нейната майка е танцувала с нея. Той не спести и похвали за организацията на събитието, което се дължало на безупречния вкус на булката.

 

Коментари