Jennifer Lopez разкри защо е сменила фамилията си

След брака си певицата стана Affleck

13 ноември 2022
social
Снимка от БГНЕС

Актрисата и певица Дженифър Лопес обясни с романтичната си природа решението да вземе фамилията на съпруга си, актьорът Бен Афлек. Тя говори за това в списание „Вог”.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo)

След брака си Лопес стана Дженифър Афлек. Тя съобщи това в личния си блог, но малко след това вестник „Ню Йорк таймс” публикува колона, чиято авторка, писателката Дженифър Уайнър, осъди постъпката на певицата. Тя смята, че Лопес нарушава принципите на феминизма, тъй като традицията да вземе фамилното име на съпруга си се е появила, когато жената всъщност става собственост на съпруга си. Уайнър смята, че знаменитостите не трябва да се съобразяват с него и би било хубав жест да принуди Бен Афлек да смени фамилията си на Лопес.

Актрисата остана искрено изненадана, отбелязвайки, че е водена само от любов. „Аз съм силна, независима, контролирам съдбата си, но обичам романтиката и традициите“, контрира тя. На въпроса какво фамилно име актрисата сега смята за истинско, тя отговори - Афлек.

Дженифър Лопес и Бен Афлек се ожениха от втория си опит през лятото на 2022 г. През 2003 г. знаменитостите развалиха първия си годеж в навечерието на сватбата. След като Афлек се ожени за Дженифър Гарнър и в семейството се раждат три деца.

През това време Лопес успя да се омъжи, да роди близнаци и да се раздели с няколко мъже. По-рано стана известно как започна новата връзка между Афлек и Лопес. Актрисата каза, че бившият любим й е изпратил имейл и скоро са започнали да се срещат.

Новини