Jennifer Lopez ще спасява света от изкуствен интелект

Звездата съобщи за следващия си филмов проект

16 юни 2021
social
Снимка от instagram

Jennifer Lopez ще спасява света в научно фантастичния трилър “Атлас”.

Латинодивата, която в последно време често присъства в медийните заглавия заради подновената връзка с Ben Affleck, сподели новината със снимка в Instagram, на която носи очила, усмихва се доволно и държи сценария на филма.

Това е първият проект, по който Lopez ще работи, след като преди дни нейната продуцентска компания и една от големите стрийминг платформи обявиха, че са подписали договор за съвместна дейност.

Лентата ще разкаже историята на Атлас - жена, която се бори да спаси бъдещето на човечеството, заплашено от робот с изкуствен интелект, който решава, че единственият начин да донесе мир на земята, e като премахне хората. Реално това е трети проект, по който Jennifer работи в партньорство с платформата за стрийм на видео, след “The Mother” и “The Cipher”, където ще играе ролите съответно на наемен убиец и агент на ФБР. 

Всичко това обаче са продукции в процес на развитие. Lopez вече има два готови филма, които ще гледаме следващата година - романтичната комедия “Ожени се за мен” с Owen Wilson и екшън комедията “Shotgun Wedding” с Josh Duhamel.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo)

Новини